onsdag 31 mars 2010

Fyll-i-böcker från Glimra

Vi har fått in tre underbara fyll-i-böcker från Glimra Förlag. De är moderna i sin utformning och gjorda med scrapparen i åtanke. De är syra- och ligninfria och har stora möjligheter att göras riktigt personliga samtidigt som de är fina precis som de är.
Den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker om!

"Gravid" har ett uppslag för varje vecka av graviditeten och lite till. Fyll i allt det där som är så roligt att gå tillbaka till och komma ihåg senare.




"Lilla Hjärtat" är helt underbar - jag blir tårögd när jag bläddrar i den oifyllda boken... ;)
Här finns plats för foton, fakta, känslor och minnen - den bästa jag sett i sitt slag!




"Mina vänner" är en nostalgitripp och blir en ovärderlig bok att spara för framtiden. Liksom i barndomens mina-vänner-böcker finns det ett uppslag för varje vän du ger den till. Det här är en vuxenvariant med många kul och tänkvärda saker som ska fyllas i - och så finns det plats för flera mindre foton på varje uppslag. Superkul!

tisdag 9 mars 2010

Ny leverantör

Vi har en ny pappersleverantör; Graphic Minds är ett företag som är nytt i scrapvärlden. De hade bland annat sett ett behov av lite mer "manliga" papper för oss scrappare och kortmakare (vem kan säga emot;) ), och så kom serien Fräcka Former till.
De har även gjort serien Kärlek och Bröllop där det finns papper i både milda och lite starkare färger.
Det finns en hel del sidor med text (på svenska), vilket vi tycker är väldigt trevligt! Flera papper är riktiga klipp-ark, med mycket kul detaljer.
Dessutom finns några ark som gör det super-enkelt att göra snygga inbjudningar och placeringskort - och de har mönstrad baksida, vilket ger en otroligt läcker effekt! -Ett hett tips till dig som går i giftas-tankar (eller andra fest-tankar!).
Papprena är något dyrare, som alla svensk-tryckta papper, men vi tycker du får mycket för pengarna!