tisdag 22 mars 2011

Glass i stora lass

Jag har länge haft den här bilden framme och velat scrappa den men det har inte velat sig riktigt. Så i går kväll när jag satte mig för att skapa något för Stellas så fick jag fram det härliga skinn-imitationsbandet från BoBunny och så råkade det här fotot ligga på bordet bredvid... och dom gifte sig och levde lyckliga i alla sina dagar. Inte nog med det, fram halkade en snutt av det härliga rosbandet som var exakt ton i ton med Emmas tröja på bilden.
Så blev det och så här blev LO'n:Bakgrunden är vit cardstock som jag mistat lite med mist blandad av vanlig vit akrylfärg, vatten och en liten skvätt blå distress ink-refill - faded jeans.
Blommorna är chipboardblommor från Maya Road målad med rosa akrylfärg. Fågeln har jag klippt ut ur en spillbit av papper. Ögat är en vanlig svart halvpärla.
Bokstäverna har jag glossat med 3d-lack. Glitterpennan har jag farit fram med oxå, på fågelns vinge, näbb, runt molnet ja lite här och var men det syns som vanligt inte på bilder tagna nästan mitt i natten i gult taklampeljus.
Lite rosa halvpärlor och pompom i aprikos färg.

Ha en fortsatt underbar vårvecka (wanna be vår i alla fall) med massor av inspiration och skaparglädje!
//Annlouise

1 kommentar:

stellas.nu sa...

Älskar dina härliga diecuts och luftiga stil. Härlig LO som andas varma dagar.
Tack!