söndag 21 november 2010

Lite blandat

Idag tänkte jag visa lite vad jag skapat med några av de nya sakerna i butiken.
Min vana trogen blandar jag friskt nytt och gammalt så tyvärr går en del inte längre att få tag i. Men lite inspiration kan det förhoppningsvis ge ändå!
Bakgrunden till dotterns leende utgörs av ena sidan av ett Prima-ark. Trädet är ett chipboard-motiv från Bo Bunny, de små bokstäverna är från Jenni Bowlin. 

Här är det egentligen bara den lilla grisen som är ny; från ett ark journaling cards från October Afternoon. -Och så har jag använt ett par Martha Stewart stansar lite grann. I övrigt äldre papper från Basic Grey och Sassafras, samt bokstäver QuicKutz.

Cosmo Cricket har helt ljuvliga papper tycker jag. Detta är två olika ur deras Pixie-Licious serie. Annars; notpapper, lite ur gömmorna och; Martha Stewart-stans ;) ! 

Till sist något så ovanligt (för mig) som en LO nästan helt utan mönstrade papper. Bara det söta monstret kommer från ett Jillibean Soup-papper. I övrigt har jag sprayat med Glimmer Mist på en Prima-mask, kladdat lite med svart färg och rotat fram några bokstäver och brads i matchande färger.

Jag önskar er alla en riktigt mysig söndag!
Stella

3 kommentarer:

Zarah sa...

Superläckra!!

Meri(txell) sa...

Såååå fina! Det är så roligt och inspirerande att få se DINA alster med på bloggen, Stella! Älskar resultatet, jag såg en del av dem på scrapträffen ju! Älskar bilden på Melvin (andra LO): STUNNING!!! Kram!

Jenny Bergvall sa...

Fina! Kul att se att du går utanför din "comfort zone" ;)