måndag 4 oktober 2010

DT: Pernilla Nilsson / Jajisses


Jag är boende i Hallsberg med med man och barn, jobbar som dagmamma och är precis nu mitt i husförsäljning och flytt. Kallas till vardags för Nilla, mitt nick på nätet är Jajisses, men mitt namn är Pernilla Nilsson.

Att "klippa och klistra" (som en vän en gång så fint kallade min hobby),har jag alltid gillat, men det hela med scrapintresset startade runt 2004, när syster och jag klistrade ihop ett album med familjerecepten, till vår andra syster.

Min inspiration hittar jag främst på nätet, alla duktiga och underbara scrappare, handarbetare och konstnärer, och mycket från mina älskade systrar.


Jag gillar att prova på det mesta som innefattar papper, dekorationer , sax och lim.

Jag är så glad att jag har fått chansen att vara medlem i ett sån underbart team av tjejer och en så härlig scrapbutik som Stellas Scrapbooking.
Ni hittar även mina alster på Skrotboken , Swe Scrapbook och så är jag dt på ännu en butik.

Min nyfikenhet är för stor för att jag ska stanna vid scrap endast. Jag vill testa, prova och framför allt använda allt vackert som finns. Något som är utmärkande med mig är att jag älskar att ösa över saker på min alster, så jag brukar utmana mig själv ibland att skapa rent, med minsta möjliga dekos på.

Mina favoritdekorationer är att använda min symaskinen på mina alster, samt blommor, glitter och bokstäver. Jag älskar bokstäver. Men listan kan göras lång och som sagt, det finns ju så mycket vackert att skapa med.

Handarbeta, måla och skapa när tid finns. Men familjen tar sin tid och jobbet sin tid, att vara dagmamma är (citerar syster) mer än ett jobb, det är en livsstil.

Scrapbookingen är i topp på hobbylistan och täcker in stor del av mitt "kli" i händerna, då den här hobbyn sammanfattar en hel del handarbeten, som t ex sömnad, broderi mm.

Jag brukar presentera mig som, En smått förvirrad och otroligt glömsk person som hittat sin favorithobby och fastnat rejält i kort- och scrapträsket.

Ni hittar mig även på min blogg : http://jajisses.blogspot.com/

1 kommentar:

Zarah sa...

Ska bli så spännande att se vad ni hittar på ihop! :D

Kul att du valde två så olika LOs för att representera dig, du har ju verkligen en fantastisk bredd i ditt skapande! :)

Grattis!