fredag 15 oktober 2010

Mera Bo Bunny!

Förra veckan visade jag mina första DT-alster med papper och stickers från Bo Bunny, och här kommer ytterligare ett provsmak på vad man kan hitta på med dessa papper och tillbehör som givetvis går att finna i shoppen!


Här har jag använt mig av pappret Stripe från Bo Bunnys serie Olivia, ett dubbelsidigt papper med ränder på andra sidan. Jag har ju dock en tendens till att gilla "baksidorna" bäst, och så även här :)

Jag har använt mig av stickers från Bo Bunny (Combo Stickers) där jag hittade {-figuren som jag dock målade om med akrylfärg för att få den att passa in bättre just här på denna layout, och jag streckade den även med vit penna.

På ovan nämnda stickersark går det även att finna bokstäver, och här har jag haft på Stickles för att få m:et att glittra. Jag hade en bit kvar av det fina gröna pappret Honeydew från Bo Bunny vilket kom till användning här.

Uppe i hörnet sitter en Canvas Die Cut från Jillibean Soup på några spillpapper, och så hittade jag en söt "knapp" från Combo Stickers som fick sitta i mitten av blomman.

I övrigt har jag använt mig av Mini Market Alpha Stickers från October Afternoon till titeln, wellpapp som jag hittade liggandes i papperåtervinningen och så fick även min egen dymo arbeta lite :)

♥♥♥

Nästa vecka är jag tillbaka med lite fler layouter, tills dess önskar jag er en mycket trevlig helg! :)


3 kommentarer:

Nilla sa...

Å vilken härlig Lo!
Gillar fotot mycket.

Nilla

Jenny Bergvall sa...

Underbara färger. Foto är också jätte fint.

La Vikinga sa...

Den var snygg!! Gillar den mustiga turkos färgen!

Charlotta